Ravintola Kampin Huippu

Kampin Huippu -talon katutasossa sijaitseva Ravintola Kampin Huippu toimii sekä lounas- että tilausravintolana. Sen kahvila tarjoaa lisäksi monipuolisen valikoiman pikkusuolaisia, makeita tuotteita sekä aamupuuroa ja aamiaisbuffeen.

Ravintola Kampin Huipun lounaissa huomioidaan terveellisyys, monipuolisuus ja erilaiset ruokavaliot. Pääsääntöisesti ruoka on vähälaktoosista tai laktoositonta.

TARKISTA AUKIOLOAIKAMUUTOKSET LOUNASLISTASIVULTA

Tarjoamme arkipäivisin


Kahvilamme on avoinna klo 8-14.00. Suolaisia ja makeita tuotteita, jäätelöä, smoothieta ja muita välipalatuotteita sekä kahvia.

 

Lounas klo 11-13.30

 
Lounasbuffesta (10,90 €) löytyy 2 lämmintä ruokalajia, joista yksi on kasvisvaihtoehto. Lisäkesalaattipöydästä löytyy päivittäin myös proteiinituote, pelkkä salaattipöytä proteiinilla 8,60 €. Keittopöydästä löytyy kasviskeitto 8,60€.

Buffetlounas sisältää lisäkesalaattipöydän, lämpimät ruuat, ruokajuomat ja leipäpöydän antimet sekä kahvin ja jälkiruuan. 

 

 

Lounaan maksutavat: Lounaskortit, Lounassetelit(Edenred, Smartum), Lounaspassi, Eazybreak, käteinen, Debit/Visa/Electron/Amex-kortit

Kokouksiin ja iltatilaisuuksiin 

Voit varata myös tilat juhlallesi tai kokouksellesi sekä niihin haluamasi tarjoilut.

Ravintola Kampin Huipun modernissa miljöössä on loistavat puitteet järjestää monenlaisia tilaisuuksia ja tapahtumia: yritystilaisuuksia- ja juhlia, koulutustilaisuuksia, henkilökuntajuhlia, yksityistilaisuuksia, hääjuhlia ja monenlaisia muita tapahtumia.

Ravintola Kampin Huipussa on asiakaspaikkoja yhteensä n. 120. Tilat ovat edustavat sekä helposti muunneltavissa eri tyyppisiin tilaisuuksiin. Ravintolatiloissa voi järjestää iltatilaisuuksia arki-iltaisin ja viikonloppuisin. Kysy lisätietoja ravintolapäälliköltämme!

 

LATAA: Kampin Huippu kohde-esite (pdf)

Ota yhteyttä

0400 593 565
kampinhuippu@foodandco.fi

Aukioloajat

Maanantaista perjantaihin 8–15

Näin löydät meille

Annankatu 34 A
00100 Helsinki


View Larger Map